Tuotteet

Tuotteet


NIASIINIAMIDI (B3-vitamiini)

Niasiiniamidi on monivaikutteinen ainesosa, jolla on useita ihoa parantavia ominaisuuksia. Se kuorii ihoa hellävaraisesti ja stimuloi solujen uudistumista. Niasiiniamidi auttaa tukkeutuneisiin huokosiin ja akneen sekä epätasaiseen pigmentaatioon.


NEOGLUKOSAMIINI

NeoGlukosamiinia esiintyy luonnollisesti ihoa tukevassa matriisissa, ja ihonhoidossa ainesosan esitelleet henkilöt ovat Exuviancen takana. NeoGlukosamiini on yksi ihon kosteustasapainoa ja täyteläisyyttä ylläpitävän hyaluronihapon rakennusosista. Hyaluronihappo tekee ihosta luonnostaan täyteläisemmän ja auttaa ihoa näyttämään sileältä ja täyteläiseltä. Ohuet juonteet erottuvat vähemmän. NeoGlukosamiini kuorii ihoa hellävaraisesti ja stimuloi solujen uudistumista, mikä tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä. NeoGlukosamiini on mieto, tehokas ja monivaikutteinen ainesosa, joka sopii kaikille ihotyypeille.


MANTELIHAPPO (AHA)

Mantelihappoa esiintyy luonnostaan manteleissa. Se on mieto, rasvaliukoinen ja talineritystä säätelevä AHA-happo, joka sopii hyvin rasvoittuvalle tai akneiholle sekä tukkeutuneille huokosille. Mantelihapolla on myös luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia, joten se sopii myös akneen taipuvaiselle iholle. Mantelihappo kuorii ja stimuloi ihon solujen uudistumista, mikä nopeuttaa uusien terveiden ihosolujen muodostumista. Säännöllisesti käytettynä mantelihappo auttaa vähentämään ihon rasvaisuutta kuivattamatta sitä. AHA-happoja käytettäessä iho on hieman herkempi auringolle, joten aurinkosuojan käyttäminen on tärkeää.

MALTOBIONINEN HAPPO (PHA)

Maltobioninen happo (Bionic PHA) on jatkokehitelty Glukonolaktonista (PHA), mutta se on entistäkin kosteuttavampi ja suojamekanismia vahvistavampi. Maltobioninen happo on ihanteellinen erittäin kuivalle ja herkälle iholle sen voimakkaasti kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi. Maltobioninen happo luo ihon pinnalle suojamekanismin, joka sekä lukitsee kosteuden iholle että ehkäisee kuivumista. Maltobioninen happo ei ärsytä ihoa eikä herkistä sitä auringolle.

LAKTOBIONINEN HAPPO (PHA)

NEOSTRATAn alun perin patentoima laktobioninen happo (Bionic PHA) on jatkokehitelty Glukonolaktonista (PHA), mutta se on entistäkin kosteuttavampi ja suojamekanismia vahvistavampi. Laktobioninen happo on ihanteellinen kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, koska se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja vahvistaa sitä. Maitosokerista saatava laktobioninen happo palauttaa ihon syvempien kerrosten kosteustasapainon, pehmentää ihoa ja taistelee tehokkaasti vapaita radikaaleja vastaan. Laktobionisen hapon molekyylikoko ja -paino ovat suuria verrattuna AHA- ja PHA-happoihin. Tämä ainutlaatuinen rakenne sitoo enemmän kosteutta ja muodostaa ihon pinnalle suojaavan suojamekanismin, joka säilyttää kosteustasapainon. Laktobionisen hapon on myös osoitettu lisäävän ihon kimmoisuutta ja sileyttä. Molekyylirakenteen muita etuja ovat hellävarainen imeytyminen ja kuorinta, jolloin sillä voidaan hoitaa jopa kaikkein herkintä ihoa. Laktobioninen happo ei ärsytä ihoa eikä herkistä sitä auringolle.

C-VITAMIINI

C-vitamiini (L-askorbiinihappo) on tunnettu ja tehokas antioksidantti, joka on myös monivaikutteinen ihoa hoitava ainesosa. Riittävän suuren pitoisuuden (15 %) ja oikean koostumuksen avulla (C-vitamiini on erittäin epävakaata, joten C-vitamiinia sisältävän tuotteen oikean tyyppinen pakkaus ja annostelu on tärkeää, jotta C-vitamiini voi vaikuttaa ihoon) se stimuloi kollageenin muodostumista ja vähentää epätasaista pigmentaatiota. C-vitamiini parantaa näin ollen ihon kiinteyttä, täyteläisyyttä ja sävyä.

SALISYYLIHAPPO (BHA)

Salisyylihappo, jota kutsutaan myös BHA:ksi (betahydoksihappo), on kuoriva ja soluja stimuloiva ainesosa, jolla on talineritystä sääteleviä ominaisuuksia. Salisyylihappo on tehokas aknen ja tukkeutuneiden huokosten hoidossa. Sitä esiintyy usein rasvaiselle iholle tarkoitetuissa tuotteissa.

RETINOLI

Retinoli on suosittu ainesosa ihonhoidossa sen monien hyvien ominaisuuksien ansiosta. Se on myös yksi eniten tutkituista A-vitamiinin muodoista, joita käytetään ihonhoidossa. Retinoli on niin sanottu solujen kanssa viestivä ainesosa, joka läpäisee tehokkaasti ihon uloimman kerroksen ja edistää solujen uudistumista, säätelee talineritystä, tekee ihosta kiinteämmän ja joustavamman sekä tasoittaa ihonsävyä. Ainesosa sopii monille ihotyypeille ja moniin eri tarpeisiin. Retinoli on täydellinen valinta, jos ongelmana ovat esimerkiksi rypyt, heikentynyt ihon kimmoisuus, akne, rasvainen iho tai hyperpigmentoituminen. Lisäksi se sopii kaikille, jotka haluavat tehostaa ihonhoitoa ja hidastaa ikääntymisen merkkejä.

 

Retinoli voi ärsyttää ihoa alkuvaiheessa. Retinolin käytössä on syytä edetä hitaasti. Aloita noin 1–2 käyttökerralla viikossa ja lisää käyttökertoja sen jälkeen asteittain ihon sietokyvyn mukaan. Retinolia käytettäessä iho on hieman herkempi auringolle, joten aurinkosuojan käyttäminen on tärkeää.

 

Jos olet epävarma aloittamisesta tai haluat saada oman ihosi mukaisen suosituksen retinolituotteen valintaan, sinun kannattaa pyytää apua ihoasiantuntijalta!

PEPTIDIT

Pieniä proteiinien rakennuspalikoita. Eri peptideillä on erilaisia ominaisuuksia. Tavallisia käyttötarkoituksia ihonhoitotuotteissa ovat kollageenintuotannon stimulointi ja pigmentin tasoittaminen. Peptidit eivät ärsytä ihoa ja sopivat kaikille ihotyypeille. 

AMINOFIL

Aminofil on yksi Exuviancen patentoiduista aminohappojohdannaisista, jotka lisäävät ihon täyteläisyyttä ja kiinteyttä stimuloimalla kollageenin ja hyaluronihapon muodostumista – ihosta luonnollisesti löytyviä täyteläisyyden lisääjiä. Aminofil-tuotteet ovat ihanteellisia henkilöille, jotka haluavat vähentää ja ehkäistä juonteita ja ryppyjä sekä palauttaa menetettyä kimmoisuutta. Aminofil ei ärsytä ihoa ja se sopii kaikille ihotyypeille.


GLYKOLIHAPPO (AHA)

Glykolihappo on ehkä tunnetuin AHA-happo. Se on molekyylikooltaan pienin sekä tehokkain alfahydroksihappo, ja sitä löytyy luonnollisesti sokeriruo’osta. Sen antiaging-edut havaitsivat alun perin tri Van Scott ja tri Yu, NEOSTRATAn perustajat. Glykolihappo kuorii ihon uloimman kerroksen elottomia soluja. Glykolihappo stimuloi myös ihosolujen uudistumista, mikä nopeuttaa uusien terveiden ihosolujen muodostumista. Glykolihappo parantaa ihon rakennetta, pienentää ihohuokosia ja vähentää pigmenttiläiskiä. Glykolihappo auttaa myös rakentamaan ihon kollageenia ja vahvistamaan ihon tukimatriisia (GAG-aineita), jotta iho näyttää tasaisemmalta ja kiinteämmältä. Pienen molekyylikokonsa ansiosta glykolihappo imeytyy nopeasti ihoon. NEOSTRATA-tuotteet on koostettu niin, että optimaalinen pitoisuus vähentää ärsytystä. Glykolihappo sopii erityisen hyvin normaalille ja sekaiholle sekä iholle, jolla on ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia tai taipumusta akneen sekä niille, jotka haluavat parantaa ihon rakennetta ja sävyä. AHA-happoja käytettäessä iho on hieman herkempi auringolle, joten aurinkosuojan käyttäminen on tärkeää.

HYALURONIHAPPO

Hyaluronihappo ei ole happo vaan sokeri, jota on luontaisesti ihon keskikerroksessa eli verinahassa. Hyaluronihappo on yksi monista aineista, jotka lisäävät ihon täyteläisyyttä. Se toimii pesusienen tavoin. Ikääntyessämme ihomme kyky tuottaa hyaluronihappoa vähenee, jolloin ihomme kimmoisuus, täyteläisyys ja elastisuus heikkenevät. Hyaluronihappoa käytetään ihonhoitotuotteissa ainesosana, jonka ensisijaisena tehtävänä on kosteuttaa ihon pintakerrosta, vahvistaa ihon suojamekanismia ja antaa lopuksi miellyttävä tunne.

GLUKONOLAKTONI (PHA)

Glukonolaktoni, jota kutsutaan myös PHA:ksi (polyhydroksihapoksi), on edeltäjästään AHA:sta kehitetty mieto stimuloiva happo. PHA kuorii ihon ylintä kerrosta ja stimuloi solujen uudistumista, jotta uusia, terveitä ihosoluja pääsee muodostumaan. Glukonolaktoni kosteuttaa ja vahvistaa suojamekanismia, mikä tekee tästä ainesosasta ihanteellisen kuivalle ja herkälle iholle. PHA on myös tehokas antioksidantti, joka suojaa tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta ja vapailta radikaaleilta. Se ehkäisee ikääntymisen merkkejä ärsyttämättä ihoa, joten se sopii herkälle ja rosaceaan taipuvaiselle iholle, joka saa näin hyödynnettyä kaikki AHA-happojen edut. PHA ei herkistä ihoa auringolle.

SITRUUNAHAPPO (AHA)

Sitruunahappo, jota on luontaisesti sitrushedelmissä, on tehokas antioksidantti ja AHA-happo, jolla on todistetusti ikääntymisen merkkejä ehkäisevä vaikutus. Sitruunahappo kuorii ihoa, mikä poistaa ihon uloimman kerroksen elottomat solut. Sitruunahappo stimuloi myös ihon solujen uudistumista, mikä nopeuttaa uusien terveiden ihosolujen muodostumista. Sitruunahappo edistää uuden kollageenin muodostumista. Sen on osoitettu ehkäisevän ja vähentävän ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä sekä epätasaista pigmentaatiota. Ainesosa soveltuu erityisesti auringon vaurioittaman ja ikääntyneen ihon hoitoon ja niihin liittyvien ongelmien ehkäisyyn. Muista, että AHA-happoa käytettäessä iho on hieman herkempi auringolle, joten aurinkosuojakertoimen käyttäminen on tärkeää.