Skin Active

Citriate Treatment System

Erikoistuotteet
Kits & Sets
Kuorinta-aine kotikäyttöön niille, jotka ovat tottuneita AHA-happojen käyttäjiä.
78 €
Out of stock
SKU
30214HK

Tehokas ikääntymistä hidastava kuorinta-aine kotikäyttöön. Sitä voidaan käyttää yhden tai useamman hoitolassa tehdyn NeoStrata-kuorinnan jälkeen. Se parantaa ihon ulkonäköä ja säilyttää sen sileänä ja raikkaana. Sopii kaikille muille paitsi herkälle iholle.

Paketti sisältää 8 kuorintalappua ja 2 Bionic Face Cream -minituubia.

More Information
Määrä 8 st
Aktiiviset ainesosat Sitruunahappo , Glykolihappo (AHA)
Sarja Skin Active
Ainekset Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Glycolic Acid, Citric Acid, Arginine, Ammonium Hydroxide.
Ihotyyppi Sopii kaikille
Iho-ongelmat Rypyt ja juonteet, Epätasainen ihonväri, Epäpuhtaudet, Mustapäät, Kuiva iho, Keratosis Pilaris, Pintakuivuus
Koostumus Pads
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Glycolic Acid, Citric Acid, Arginine, Ammonium Hydroxide.

Tämän kotikäyttöön tarkoitetun kuorinnan voi tehdä kerran viikossa, mieluiten illalla. Puhdista kasvot Facial Cleanserilla ja anna ihon kuivua 3–5 minuuttia. Levitä Citriate Solutionia koko kasvoille (vältä huulia, silmänympärysihoa ja mahdollisia haavoja). Jos ärsytys, kutina tai epämiellyttävä tunne kestää yli 5 minuuttia, poista tuote pesemällä kasvot Facial Cleanserilla ja runsaalla vedellä. Muuten anna vaikuttaa noin 20–30 minuuttia. Jos iholla ei tunnu epämiellyttävää tunnetta tai iholla ole merkkejä ärsytyksestä, tuotteen voi hyvin antaa vaikuttaa enintään tunnin. Pese sen jälkeen kasvot huolellisesti Facial Cleanserilla ja runsaalla vedellä. Levitä lopuksi Bionic Face Cream -voidetta käsitellylle alueelle. Päivällä suositellaan käytettäväksi NEOSTRATAn hoitavaa kasvovoidetta, jossa on aurinkosuoja.

Write Your Own Review
Arvostelet:Citriate Treatment System
Your Rating