Resurface

Smooth Surface Glycolic Peel

Erikoistuotteet
NEOSTRATAN kotihoitoon tarkoitetut Smooth Surface Glycolic Peel Pads -laput auttavat ylläpitämään ihon luonnollista täyteläisyyttä ja vähentävät näin pintajuonteiden ja ryppyjen näkymistä
79 €
Varastossa
SKU
30134

NEOSTRATAN kotihoitoon tarkoitetut Smooth Surface Glycolic Peel Pads -laput auttavat ylläpitämään ihon luonnollista täyteläisyyttä ja vähentävät näin pintajuonteiden ja ryppyjen näkymistä. Samalla ne kuorivat ihoa kevyesti ja stimuloivat solujen uudistumista. Niitä suositellaan sietokykyiselle iholle, joka kaipaa lisätehoa ikääntymisen merkkien häivyttämiseen. Laput sopivat myös iholle, jossa on liian runsas talineritys ja epäpuhtauksia.

Lisätietoja
Määrä60 ml
Aktiiviset ainesosatGlykolihappo (AHA), Aminofil, Amfoteerinen
SarjaResurface
IhotyyppiNormaali, Sekaiho, Rasvainen, Aikuinen iho, Kuiva
Iho-ongelmatRypyt ja juonteet, Epätasainen ihonväri, Ihon kiilto, Epäpuhtaudet, Mustapäät
KoostumusPads
Aqua/Water/Eau, Glycolic Acid, Alcohol Denat, Ammonium Hydroxide, Arginine, Acetyl Tyrosinamide, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Pullon koko sisältö kaadetaan kuivien puuvillalappujen päälle ennen ensimmäistä käyttöä. Pyyhi kostutetulla lapulla puhdistettuja kasvoja illalla (vältä huulten- ja silmänympärysihoa). Ylimääräinen tuote hierotaan ihoon. Tuotetta ei tarvitse neutralisoida. Levitä sen jälkeen ihotyypinmukainen seerumi ja yövoide. Käytetään ihon sietokyvyn mukaan jopa joka ilta. Jos ihossa on epämiellyttävää tunnetta, vähennä käyttöä, kunnes iho on tottunut. Koska tuote sisältää AHA:ta, päiväaikaan on käytettävä aurinkosuojakertoimella varustettua voidetta.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Smooth Surface Glycolic Peel
Your Rating