Resurface

Smooth Surface Glycolic Peel Pads

Erikoistuotteet
Kuorivat ja solujen uudistumista stimuloivat kuorintalaput, joissa on AHA-happoja ja Aminofilia.
79 €
Varastossa
SKU
30134

Kuorivat ja solujen uudistumista stimuloivat kuorintalaput, joissa on AHA-happoja ja NEOSTRATAN patentoitua Aminofilia. Ne optimoivat minkä tahansa ihonhoitorutiinin ja sopivat kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin.

AHA-happo (glykolihappo) kuorii tehokkaasti ihoa ja stimuloi sen luonnollista uudistumisprosessia, mikä auttaa parantamaan ihon rakennetta, kirkastamaan ihonsävyä ja häivyttämään pintajuonteita ja ryppyjä. Glykolihappo hoitaa myös tehokkaasti tukkiutuneita huokosia ja värjäytymiä akneen taipuvaisella iholla.

Aminofil auttaa parantamaan ihon kiinteyttä ja rakennetta edistämällä ihon luonnollisen kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Säännöllisen käytön myötä tuloksena on selkeämpi rakenne ja tasaisempi ihonsävy sekä lisääntynyt hehku.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle iholle. Käyttö sovitetaan ihon sietokyvyn mukaan.

 

More Information
Määrä 60 ml
Aktiiviset ainesosat Amfoteerinen , Aminofil, Glykolihappo (AHA)
Sarja Resurface
Ainekset Aqua/Water/Eau, Glycolic Acid, Alcohol Denat, Ammonium Hydroxide, Arginine, Acetyl Tyrosinamide, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Ihotyyppi Normaali, Sekaiho, Rasvainen, Aikuinen iho, Kuiva
Iho-ongelmat Rypyt ja juonteet, Epätasainen ihonväri, Ihon kiilto, Epäpuhtaudet, Mustapäät
Koostumus Pads
Aqua/Water/Eau, Glycolic Acid, Alcohol Denat, Ammonium Hydroxide, Arginine, Acetyl Tyrosinamide, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Kaada ennen käyttöä koko pullon sisältö (60 ml) purkkiin kuivien lappujen päälle.

Käytä yhtä kuorintalappua hoitokertaa kohden ja pyyhi sillä puhdistettua ihoa. Toista hoito noin 2–5 kertaa viikossa ihon tarpeen ja sietokyvyn mukaan. Käytä illalla ennen ihotyypin mukaista seerumia ja yövoidetta. Tuotetta ei huuhdella pois.

Jos et ole tottunut käyttämään AHA:ta, voit totuttaa ihon sen käyttöön vähitellen. Voit aloittaa esimerkiksi 1–2 kertaa viikossa ja lisätä käyttöä asteittain ihon tarpeen mukaan.

Jos iho ärtyy, vähennä käyttöä.

Tuote sisältää AHA-happoa, joten on suositeltavaa käyttää päivisin aurinkosuojakerrointa.

Write Your Own Review
Arvostelet:Smooth Surface Glycolic Peel Pads
Your Rating