Resurface

Glycolic Renewal Smoothing Cream

Yövoide
AHA-happoa sisältävä pehmentävä ja kuoriva yövoide normaalille ja sietokykyiselle iholle.
54 €
Varastossa
SKU
30132

Glycolic Renewal Smoothing Cream on kosteuttava, pehmentävä ja kuoriva yövoide, joka imeytyy nopeasti ihoon. Glykolihappo ja sitruunahappo (AHA-happoja) kuorivat ja edistävät tehokkaasti ihon solujen uudistumista. Säännöllinen käyttö parantaa ihon rakennetta, tasoittaa ihonsävyä sekä häivyttää juonteita ja ryppyjä. Koostumus on kehitetty normaalille iholle, sekaiholle ja sietokykyiselle iholle. Se sopii hyvin iholle, jossa on aknea, tukkeutuneita huokosia, arpia ja epätasaista pigmentaatiota.

More Information
Määrä 40 ml
Aktiiviset ainesosat Sitruunahappo , Glykolihappo (AHA)
Sarja Resurface
Ainekset Aqua/ Water/ Eau, Glycolic Acid, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Decyl Oleate, Isopropyl Palmitate, Citric Acid, Propylene Glycol, Isocetyl Stearate, Ammonium Hydroxide, Arginine, Isostearic Acid, Dimethicone, Magnesium Aluminum Silicate, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Glycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Methylparaben.
Ihotyyppi Normaali, Sekaiho, Rasvainen
Iho-ongelmat Rypyt ja juonteet, Epätasainen ihonväri, Epäpuhtaudet, Mustapäät
Koostumus Voide
Aqua/ Water/ Eau, Glycolic Acid, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Decyl Oleate, Isopropyl Palmitate, Citric Acid, Propylene Glycol, Isocetyl Stearate, Ammonium Hydroxide, Arginine, Isostearic Acid, Dimethicone, Magnesium Aluminum Silicate, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Glycerin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Methylparaben.

Levitetään viimeisenä tuotteena puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Käytetään joka ilta tai muutamana iltana viikossa ihon tarpeen ja sietokyvyn mukaan. Jos iho ei ole tottunut AHA-happoon, voidetta levitetään aluksi joka toinen tai joka kolmas ilta ja sen jälkeen käyttöä lisätään vähitellen jokailtaiseksi. AHA-happoa sisältäviä tuotteita käytettäessä on käytettävä aurinkosuojaa päivällä.

Write Your Own Review
Arvostelet:Glycolic Renewal Smoothing Cream
Your Rating