Clarify

Gel Plus

Vartalo
AHA-happoa sisältävä geeli kasvoille ja vartalolle. Kuorii ja edistää ihon solujen uudistumista. Sopii rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle.
59 €
Varastossa
SKU
30153

Ihoa tehokkaasti kuoriva, 15 prosenttia AHA-happoa sisältävä geeli kasvoille ja vartalolle. Kevyt, öljytön geeli imeytyy nopeasti ihoon ja sopii erittäin hyvin rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle. Sopii erinomaisesti vartalon aknen hoitoon, kuten selkään, jossa aknea tavallisesti esiintyy ja jota varten halutaan kevyt, nopeasti imeytyvä tuote. Gel Plus on kehitetty vähentämään ihohuokosten tukkeutumista ja niiden näkyvyyttä sekä ehkäisemään aknea. Koostumus auttaa myös parantamaan ihon rakennetta ja tasoittamaan ihonsävyä.

More Information
Määrä 125 ml
Aktiiviset ainesosat Glykolihappo (AHA)
Sarja Clarify
Ainekset Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Polyquaternium-10, Tetrasodium EDTA.
Ihotyyppi Normaali, Sekaiho, Rasvainen, Aikuinen iho
Iho-ongelmat Rypyt ja juonteet, Epätasainen ihonväri, Epäpuhtaudet
Koostumus Geeli
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Polyquaternium-10, Tetrasodium EDTA.

Sopii kaikille ihotyypeille ja voidaan käyttää jopa päivittäin tai ihon sietokyvyn mukaan. Käyttö saattaa vaatia totuttelua, minkä takia kannattaa aloittaa käyttämällä tuotetta joka toinen tai joka kolmas ilta ihon sietokyvyn mukaan. Jos iholla tuntuu ärsytystä, tuotteen käyttöä vähennetään. Vartalon iho on paksumpi ja sietokykyisempi kuin kasvojen iho, joten tuotetta voidaan levittää vartalolle 1–2 kertaa päivässä.

Voidaan käyttää hoitavana akneseerumina, jonka jälkeen iholle levitetään sopiva kasvovoide tai vartalovoide.

Tuote sisältää AHA-happoa, minkä takia on suositeltavaa käyttää aina päivällä aurinkosuojan sisältävää tuotetta UV-säteilylle altistuville ihoalueille.

Write Your Own Review
Arvostelet:Gel Plus
Your Rating