The NEOSTRATA® Difference.

OUR PRODUCTS EXFOLIATE THE SURFACE LAYERS OF YOUR SKIN, REVEALING SMOOTH, NEW LAYERS.

WE DEVELOP OUR PRODUCTS AT THE OPTIMAL PH LEVEL TO ENHANCE DELIVERY AND TOLERABILITY.

WE TARGET THE BUILDING BLOCKS OF SKIN TO VOLUMIZE APPEARANCE FOR LONG-TERM RESULTS.

NEOSTRATA-ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu henkilöille, jotka arvostavat lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän tuomia hyötyjä. NEOSTRATAn ainutlaatuiset patentoidut teknologiat auttavat ihoasi uusiutumaan. Esteettisellä klinikalla suositellut ihonhoitotuotteet ja hoidot ehkäisevät ja vähentävät tavallisia iho-ongelmia ja antavat ihollesi uutta eloa ja hehkua.


Edistää ihon luonnollista kuoriutumisprosessia

Tuotteet ja hoidot on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokosia ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

Loistavia tuloksia edulliseen hintaan

Erikoistuneelta esteettiseltä klinikalta voit saada tehokkaan ihonkuorinnan, joka antaa ihollesi uutta eloa ja hehkua. NEOSTRATAn tehokkaat kuorintahoidot räätälöidään vastaamaan ihosi ongelmia ja tarpeita. Käymällä NEOSTRATAn klinikkahoidoissa ja käyttämällä NEOSTRATAn tuotteita säännöllisesti kotona saat parhaat mahdolliset tulokset. Helppoa, edullista ja erittäin tehokasta.

"NEOSTRATAn ihonhoitotuotteet ja kuorinnat ovat tuoneet uuden ulottuvuuden työhöni ihotautilääkärinä. Oikea ihonhoito vähentää osaltaan asiakkaiden lääkärikäyntejä. Lisäksi NeoStrata auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä."

- LT Agneta Augustsson, ihotautien erikoislääkäri. Klinikan johtaja, Grimmereds Läkargrupp, IPL.