Skin Active

Tri-Therapy Lifting Serum

Seerumi
Tri-Therapy Lifting Serum on monivaikutteinen seerumi, joka sisältää kolme vaikuttavaa ainetta
99 €
In stock
SKU
30159

Tri-Therapy Lifting Serum on monivaikutteinen seerumi, joka sisältää kolme vaikuttavaa ainetta. Ne lisäävät ihon luonnollista täyteläisyyttä, tasoittavat ihonsävyä sekä vähentävät ryppyjä ja pintajuonteita. Tämä ainutlaatuinen koostumus on saatavana vain NEOSTRATALTA, ja se on kehitetty tasoittamaan ihoa maksimaalisesti. Aminofil lisää ihon kiinteyttä ja jäntevyyttä, PHA puolestaan stimuloi solujen uudistumista sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Matalamolekyylipainoinen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa vielä lisää, joten ihosta tulee sileä ja hehkuva. Seerumin koostumus on miellyttävän silkkinen. Se on öljytön eikä ärsytä ihoa. Se sopii tämän vuoksi kaikille ihotyypeille. Sitä voi käyttää sekä aamulla että illalla.

More Information
Määrä 30 ml
Aktiiviset ainesosat Aminofil, Glukonolaktoni (PHA), Hyaluronihappo
Sarja Skin Active
Ainekset Aqua/Water/Eau, PEG-8, Gluconolactone, 1,2-Hexanediol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Pentylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Acetyl Tyrosinamide, Cyclohexasiloxane, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Dimethiconol, Biosaccharide Gum-1, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Isopropyl Myristate, Polysorbate 20, Sodium Sulfite, BHT, Ammonium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Methyldihydrojasmonate, 2,6-Dimethyl-7-Octen-2-ol, Ethyl Acetoacetate, Methyl Benzodioxepinone, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Red 33 (CI 17200), Blue 1 (CI 42090).
Ihotyyppi Aikuinen iho, Kuiva
Iho-ongelmat Rypyt ja juonteet, Epätasainen ihonväri, Kuiva iho, Pintakuivuus
Koostumus Seerumi
Aqua/Water/Eau, PEG-8, Gluconolactone, 1,2-Hexanediol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Pentylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Acetyl Tyrosinamide, Cyclohexasiloxane, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Dimethiconol, Biosaccharide Gum-1, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Isopropyl Myristate, Polysorbate 20, Sodium Sulfite, BHT, Ammonium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Methyldihydrojasmonate, 2,6-Dimethyl-7-Octen-2-ol, Ethyl Acetoacetate, Methyl Benzodioxepinone, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Red 33 (CI 17200), Blue 1 (CI 42090).
Write Your Own Review
You're reviewing:Tri-Therapy Lifting Serum
Your Rating