RETINOLI

Retinoli on suosittu ainesosa ihonhoidossa sen monien hyvien ominaisuuksien ansiosta. Se on myös yksi eniten tutkituista A-vitamiinin muodoista, joita käytetään ihonhoidossa. Retinoli on niin sanottu solujen kanssa viestivä ainesosa, joka läpäisee tehokkaasti ihon uloimman kerroksen ja edistää solujen uudistumista, säätelee talineritystä, tekee ihosta kiinteämmän ja joustavamman sekä tasoittaa ihonsävyä. Ainesosa sopii monille ihotyypeille ja moniin eri tarpeisiin. Retinoli on täydellinen valinta, jos ongelmana ovat esimerkiksi rypyt, heikentynyt ihon kimmoisuus, akne, rasvainen iho tai hyperpigmentoituminen. Lisäksi se sopii kaikille, jotka haluavat tehostaa ihonhoitoa ja hidastaa ikääntymisen merkkejä.

 

Retinoli voi ärsyttää ihoa alkuvaiheessa. Retinolin käytössä on syytä edetä hitaasti. Aloita noin 1–2 käyttökerralla viikossa ja lisää käyttökertoja sen jälkeen asteittain ihon sietokyvyn mukaan. Retinolia käytettäessä iho on hieman herkempi auringolle, joten aurinkosuojan käyttäminen on tärkeää.

 

Jos olet epävarma aloittamisesta tai haluat saada oman ihosi mukaisen suosituksen retinolituotteen valintaan, sinun kannattaa pyytää apua ihoasiantuntijalta!