Enlighten

Dual Acid Brightening Peel

Erikoistuotteet
Pigmenttiä tasoittava kuorinta, joka tasoittaa ja kirkastaa ihonsävyä sekä parantaa ihon rakennetta.
97 €
Varastossa
SKU
30111

Seerumimainen koostumus sisältää runsaasti sekä AHA:ta että PHA:ta, jotka kuorivat tehokkaasti ja stimuloivat solujen uusiutumista. PHA kosteuttaa ja vahvistaa ihon suojamekanismia. Kirkastavat peptidit minimoivat hyperpigmentaatiota ja estävät pigmentin syntymiseen suuresti vaikuttavan entsyymin toimintaa. Tehokas kuorinta antaa iholle uutta hehkua ja kimmoisuutta. 

More Information
Aktiiviset ainesosat Amfoteerinen , Glykolihappo (AHA), Glukonolaktoni (PHA), Peptidit
Sarja Enlighten
Ainekset Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Gluconolactone, Arginine, Ethoxydiglycol, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, PEG-12 Dimethicone, Sodium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose.
Ihotyyppi Normaali, Sekaiho, Aikuinen iho, Kuiva
Iho-ongelmat Epätasainen ihonväri, Ihon kiilto
Koostumus Seerumi
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Gluconolactone, Arginine, Ethoxydiglycol, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, PEG-12 Dimethicone, Sodium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose.

Voidaan käyttää korkeintaan kolme kertaa viikossa ihon sietokyvyn ja tarpeen mukaan. Levitä puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa 15–20 minuuttia. Huuhtele sen jälkeen huolellisesti vedellä. Tottuneet käyttäjät voivat jättää kuorinta-aineen iholle. Viimeistele ihotyypille sopivilla hoitotuotteilla, mieluiten seerumilla voiteen lisäksi.

[cLineBreak]

Jotkin käyttäjät voivat kokea pistelyä tai punoitusta iholla. Tämä on normaalia, mutta mikäli iho ärtyy, huuhtele tuote aiemmin iholta.

Write Your Own Review
Arvostelet:Dual Acid Brightening Peel
Your Rating