Enlighten

15% Vitamin C + PHA Serum

Seerumi
Aktiivinen seerumi, jossa on C-vitamiinia ja PHA:ta, jotka suojaavat, vahvistavat ja uudistavat ihoa.
62 €
Varastossa
SKU
30251

Aktiivinen seerumi, jossa on 15 % C-vitamiinia ja 2 % PHA:ta, jotka suojaavat, vahvistavat ja uudistavat ihoa. Tuote sisältää myös antioksidanttia nimeltä ”Feverfew”. Näiden antioksidanttien yhdistelmä auttaa ihoa sietämään ulkoisia vaikutuksia ja oksidatiivista stressiä. Koostumus tasoittaa myös hyperpigmentoitumista. C-vitamiinilla on lisäksi ehkäisevä vaikutus tyrosinaasientsyymiin, joka on tärkeä osa melaniini-synteesiä, ja siten tuote myös ehkäisee uusien läiskien syntymistä. C-vitamiini tehoaa myös kollageenisynteesiin, mikä parantaa kiinteyttä ja täyteläisyyttä.

Tämä yhdistelmä yhdessä PHA:n kanssa tekee seerumista ainutlaatuisen lajissaan. Tuote antaa lisäetuja: se esimerkiksi tehostaa solujen uudistumista, ja sillä on
suojamekanismia vahvistavia ja kuorivia vaikutuksia iholle. Kuorinta auttaa optimoimaan C-vitamiinista saatavan hyödyn.

Seerumi on koostumukseltaan kevyt ja imeytyy nopeasti ihoon jättäen miellyttävän, kosteutetun tunteen. Seerumi on testattu kaikilla ihotyypeillä ja -sävyillä. Seerumi ei ärsytä ihoa, joten se sopii kaikille. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat saavuttaa tasaisemman ihon sävyn ja samalla suojata ihoa ulkoisilta vaikutuksilta.

C-vitamiinia sisältävillä tuotteilla on taipumus muuttua tummemmiksi avaamisen jälkeen. Tällä ei ole vaikutusta tuotteen tehoon.

Lisätietoja
Määrä15 ml
SarjaEnlighten
IhotyyppiSopii kaikille
Iho-ongelmatRypyt ja juonteet, Epätasainen ihonväri, Ihon kiilto, Kuiva iho
KoostumusSeerumi

Propanediol, Aqua/Water/Eau, Ascorbic Acid, Gluconolactone, Citric Acid, Epigallocatechin Gallate, Chrysanthemum Parthenium (Feverfew) Flower/Leaf/Stem Juice, Pentylene Glycol, Sodium Metabisulfite, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.

Levitä noin 2–3 tippaa pipetillä kasvoille ja kaulalle. Käytä sen jälkeen soveltuvaa päivävoidetta. Seerumia suositellaan käytettäväksi päivällä. Seerumi sopii käytettäväksi yhdessä muiden Enlighten-sarjan tuotteiden kanssa. Parhaan tuloksen saamiseksi illalla suositellaan käytettäväksi Enlighten Illuminating Serum -seerumia.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:15% Vitamin C + PHA Serum
Your Rating