Ammattimaiset hoidot

NEOSTRATA hoidot ryppyjen vähentämiseksi

Koskaan ei ole liian aikaista tai liian myöhäistä aloittaa ihostaan huolehtimista.

Koskaan ei ole liian aikaista tai liian myöhäistä aloittaa ihonhoitoa. On helpompi säilyttää ihon nuorekkuus ja kimmoisuus hyvällä hoidolla kuin yrittää kääntää kelloa taaksepäin, mutta toisaalta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Hedelmähappojen, kuten alfahydroksihappojen (AHA) ja polyhydroksihappojen (PHA), on osoitettu ehkäisevän tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, velttoutta, kuivuutta ja pigmenttiläiskiä.

Hoitolassa tehtävä NEOSTRATA -hoito poistaa kuolleet ihosolut, jotka ihon ikääntymisen myötä eivät häviä niin helposti itsestään. Jos ihon pinta on kuiva ja epätasainen, se ei heijasta valoa vaan näyttää harmaalta. Hoitojen ansiosta iho saa takaisin hohteensa. Lisäksi hoito elvyttää ihon uudistumisprosessia, joka hidastuu iän myötä. Myös ihon kimmoisuus ja kiinteys paranevat.

Resultat efter NEOSTRATA behandling

Iho ennen NEOSTRATA-hoitoja ja -kotihoitotuotteita sekä niiden jälkeen.

MUISTA

  • Kerro NEOSTRATA-asiantuntijalle, jos käytät lääkkeitä, jotka vaikuttavat ihoon. Kerro myös muista seikoista, joilla saattaa olla merkitystä hoidon kannalta.
  • Parran on hyvä olla ajettu, mutta älä aja sitä samana päivänä, jotta iho ei pistele.
  • Hoitoa ei tehdä auringon punoittamalle iholle.
  • NEOSTRATA-hoito alkaa hoitolassa/klinikalla ja päättyy kotona! Kun ammattilaisten tekemiä hoitoja täydennetään oikeilla kotihoitotuotteilla, tulos on paras mahdollinen.

 

Lisätietoja rypyistä on iho-ongelmista kertovilla sivuillamme.