Clarify

Oily Skin Solution

Erikoistuotteet
NeoStratan Oily Skin Solution auttaa puhdistamaan ihohuokoset syvältä ja poistamaan ylimääräisen rasvan akneen taipuvaiselta ja rasvaiselta iholta, joka ei ole erityisen herkkä
43 €
Varastossa
SKU
30145

NeoStratan Oily Skin Solution auttaa puhdistamaan ihohuokoset syvältä ja poistamaan ylimääräisen rasvan akneen taipuvaiselta ja rasvaiselta iholta, joka ei ole erityisen herkkä. Liuosta levitetään halutuille kasvojen osille puhdistuksen jälkeen ja/tai tarvittaessa päivän aikana ihon virkistämiseksi. Suosittelemme levittämään liuoksen päälle aurinkosuojan omaavaa voidetta. Tuoksuton. Kosteuttaa ja tasoittaa hienoja juonteita. Tekee ihosta kuulaamman. Ihanteellinen rasvaiselle, ei erityisen herkälle iholle.

More Information
Määrä 100 ml
Aktiiviset ainesosat Glykolihappo (AHA)
Sarja Clarify
Ainekset Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Polyquaternium-10, Chlorhexidine Digluconate, Tetrasodium EDTA, Polysorbate 20.
Ihotyyppi Sekaiho, Rasvainen
Iho-ongelmat Epäpuhtaudet, Mustapäät
Koostumus Neste
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, Polyquaternium-10, Chlorhexidine Digluconate, Tetrasodium EDTA, Polysorbate 20.
Write Your Own Review
Arvostelet:Oily Skin Solution
Your Rating