Heliocare 360º Oral Capsules

Solprodukter
Ravintolisä, joka vahvistaa ihon vastustuskykyä palamisherkkyyttä
45 €
Varastossa
SKU
23622

Ravintolisä, joka vahvistaa ihon vastustuskykyä palamisherkkyyttä, aurinkoekseemaa ja hyperpigmentaatiota vastaan. Sopii myös ihon vahvistamiseen käytettäessä valolle herkistäviä lääkkeitä. Kapselit suojaavat auringonvalon aiheuttamilta vapailta radikaaleilta. B3-, C- ja E-vitamiinit, prebiootit ja patentoitu Fernblock-antioksidantti vahvistavat ihon vastustuskykyä. Kapselit ovat gluteenittomia ja vegaanisia. Käytetään aina yhdessä aurinkosuojavoiteen kanssa.

Lisätietoja
Määrä30 kapslar
IhotyyppiSopii kaikille
KoostumusKapseli

Polypodium leucotomos (Extract); Cysteine (N-acetyl); Gluco-oligosaccharides; Inuline; Vitamin C (L-ascorbic acid); Orange flavouring; Niacin (Nicotinamide); Vitamin E (DL-alpha-tocopheryl acetate); Sweetener (Neohesperidine DC (E-959)). Capsule: Glazing agent (Hydroxypropyl methyl cellulose (E-464)); Colours (Iron oxides and hydroxides (E-172)).

1 kapseli päivässä aurinkosuojavoiteen lisänä. Nautitaan 30 minuuttia ennen auringonvalolle altistumista. Päivittäistä suositeltua annosta ei pidä ylittää. Huomaa, että tuote ei korvaa aurinkosuojavoidetta. Tuote ei ole lääke, eikä sitä ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin, hoitamiseen, parantamiseen tai ehkäisyyn. Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää. Säilytettävä poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Heliocare 360º Oral Capsules
Your Rating