Dual Acid Brightening Peel

Erikoistuotteet
Tehokkaasti pigmenttiä tasoittava kuorinta kotikäyttöön. Kehitetty tasoittamaan, kirkastamaan ja parantamaan ihon rakennetta.
97 €
Varastossa
SKU
30111

Seerumimainen koostumus sisältää runsaasti sekä AHA:ta että PHA:ta, jotka kuorivat tehokkaasti ja stimuloivat solujen uusiutumista. PHA kosteuttaa ja vahvistaa ihon suojamekanismia. Kirkastavat peptidit minimoivat hyperpigmentaatiota ja estävät pigmentin syntymiseen suuresti vaikuttavan entsyymin toimintaa. Tehokas kuorinta antaa iholle uutta hehkua ja kimmoisuutta. 

Lisätietoja
Aktiiviset ainesosatGlykolihappo (AHA), Glukonolaktoni (PHA), Amfoteerinen , Peptidit
Iho-ongelmatEpätasainen ihonväri, Ihon kiilto
KoostumusSeerumi
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Gluconolactone, Arginine, Ethoxydiglycol, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, PEG-12 Dimethicone, Sodium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose.

Voidaan käyttää korkeintaan kolme kertaa viikossa ihon sietokyvystä ja tarpeesta riippuen. Levitä puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa 15–20 minuuttia. Huuhtele sen jälkeen huolellisesti vedellä. Tottuneet käyttäjät voivat jättää kuorinta-aineen iholle. Viimeistele ihotyypille sopivilla hoitotuotteilla, mieluiten seerumilla voiteen lisäksi.

Jotkin käyttäjät voivat kokea pistelyä tai punoitusta iholla. Tämä on normaalia, mutta mikäli iho ärtyy, huuhtele tuote aiemmin iholta. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dual Acid Brightening Peel
Your Rating