Raikas ja hehkuva iho NeoStratan tieteen avulla


Kaikki ihot tarvitsevat hoitoa
Käyttämällä NeoStratan tehokkaita ihonhoitotuotteita päivittäin voit edistää solujen uusiutumista ja vahvistaa ihosi suojamekanismia ilman, että ihosi ärtyy tai kuivuu. Samalla voit vähentää ja ehkäistä ikääntymisen merkkien näkymistä ihollasi. NeoStratan ainutlaatuiset patentoidut teknologiat auttavat ihoasi uusiutumaan. NeoStrata tarjoaa useita kattavia ihonhoito-ohjelmia eri ihotyyppejä varten.

Hoida erilaisia iho-ongelmia
Erilaisille iho-ongelmille, kuten aknelle, rosacealle, rypyille tai hyperpigmentaatiolle, suositellaan NeoStratan erikoistuotteita, joita käytetään päivittäisen ihonhoito-ohjelman lisänä. NeoStrata-sarja sisältää myös tuotteita herkälle silmänympärysiholle ja vartalolle.

Täydennä esteettisiä käsittelyjä
On suositeltavaa käyttää NeoStratan tuotteita ennen erilaisia esteettisiä käsittelyjä tai niiden jälkeen. Tällaisia käsittelyjä ovat muun muassa laser, IPL, botuliini, täyteaineet, microdermabrasion-kuorinta ja plastiikkakirurgia.

Olemme apunasi
Löydät oikeat tuotteet ja saat parhaat tulokset, kun käyt valtuutetun NeoStrata-asiantuntijan vastaanotolla. Saat tietoja lähimmästä valtuutetusta jälleenmyyjästä numerosta 0203 53 370 tai osoitteesta info@neostrata.fi