Raikas ja hehkuva iho NeoStratan tieteen avulla

Glykolihappo – AHA (alfahydroksihappo)

Glykolihappo on sokeriruo'ossa luontaisesti esiintyvä ainesosa. Se kuorii ihoa, edistää solujen uusiutumista, tasoittaa pigmenttimuutoksia, pienentää ihohuokosia ja auttaa tasoittamaan ohuita juonteita ja ryppyjä. Alfahydroksihappo edistää dermiksessä eli verinahassa glykosaminoglykaanien (GAG) ja kollageenikuitujen muodostumista, mikä saa ihon näyttämään kiinteämmältä. NeoStratan tuotteet, jotka sisältävät glykolihappoa, ovat erittäin tehokkaita, koska niiden pH-arvo ja pitoisuus ovat ihanteelliset. Amfoteeriset yhdisteet vähentävät ihon punoitusta ja ärsytystä (NeoStratan patentti).

Sitruunahappo – AHA

Sitruunahappo on sitrushedelmissä luontaisesti esiintyvä tehokas alfahydroksihappo, jolla on antioksidanttinen ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä vaikutus. Se auttaa korjaamaan auringon aiheuttamia vaurioita ja elastoosia parantamalla elastaanikuitujen laatua ja lisäämällä GAG-aineiden määrää. Koska sitruunahapolla on sekä suojaava että korjaava vaikutus, sitä käytetään tehostavana aineena monien iho-ongelmien hoidossa.

Mantelihappo – AHA

Mantelihappo on rasvaliukoinen alfahydroksihappo, jota saadaan manteleista. Se imeytyy hyvin rasvaiseen ihoon, minkä ansiosta se toimii tehokkaasti rasvaisuuteen taipuvaisessa ihossa. Mantelihapolla on myös luontainen antibakteerinen vaikutus, ja säännöllisesti käytettynä se vähentää ihon rasvaisuutta kuivattamatta sitä.

Glukonolaktoni – PHA (polyhydroksihappo, uuden sukupolven AHA)

Glukonolaktoni on ikääntymisen merkkejä ehkäisevä ainesosa, joka ei ärsytä ihoa. Se sopii myös kliinisesti herkäksi todetulle iholle, kuten rosacea-iholle tai iholle, jolle on tehty kosmeettisia toimenpiteitä. Sillä on antioksidanttinen vaikutus, ja se estää ihon rakennetta hajottavia prosesseja, kuten glykaatiota. Se vahvistaa ihon tukiverkostoa ja nuorekasta elastisuutta. Glukonolaktoni vahvistaa ihon suojamekanismia ja vähentää ajan myötä ihon ärsytysherkkyyttä ja punoitusta. Glukonolaktoni ei herkistä ihoa auringolle.

Laktobioninen happo – PHA

Laktobioninen happo on patentoitu "bioninen" PHA-happo, jota saadaan maitosokerista ja joka ei ärsytä ihoa. Se auttaa ehkäisemään ja korjaamaan auringon aiheuttamia vaurioita, ohuita juonteita ja ryppyjä, epätasaista pigmenttiä, suurentuneita ihohuokosia ja epätasaista ihoa. Laktobioninen happo on tehokas antioksidantti, jota käytetään ehkäisemään hapettumisesta johtuvia vaurioita elinsiirtojen yhteydessä. Se kiinteyttää ihoa estämällä MMP-entsyymin toimintaa. MMP hajottaa kollageenia ja aiheuttaa ryppyjä ja ihon löystymistä. Se on myös luontainen kosteuttaja, joka sitoo vettä ja luo kosteuttavan suojamuurin.

NeoGlukosamiini

NeoGlukosamiini on melko uusi NeoStratan patentoima tekniikka, joka perustuu ihossa luonnostaan esiintyvään aminosokeriin. NeoGlukosamiini kuorii ihoa hellävaraisesti ja edistää solujen uusiutumista, tasoittaa pintajuonteita ja ryppyjä ja vähentää hyperpigmentaatiota ja aknea. NeoGlukosamiini toimii rakennusosana hyaluronihapossa, joka täyttää ihoa luonnollisesti ja tekee ihosta täyteläisen ja sileän sisältäpäin. Ohuet juonteet ja rypyt erottuvat huonommin, ja iho näyttää raikkaalta ja nuorekkaalta.

Aminofil®

NeoStratan uusin läpimurto antiaging-teknologian alueella. Aminofil® on patentoitu aminohappojohdannainen, joka isää ihon tukikudoksen täyteläisyyttä ja kiinteyttä. Kun iho on täyteläisempi ja kiinteämpi, rypyt ja pintajuonteet erottuvat huonommin.

Laktobioninen happo – runsaasti kosteutta iholle

 

Kaikki ihot tarvitsevat kosteutta. Laktobioninen happo on tehokas antioksidantti, jolla on kosteuttavia ominaisuuksia. Se sitoo itseensä kosteutta ja luo ainutlaatuisen kosteuskalvon, jolloin ihosta tulee sileä ja pehmeä. Laktobionista happoa sisältävät tuotteet vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä ja lisäävät ihon täyteläisyyttä.

Ihonhoitotuotteissa käytetään erilaisia aineita, jotka kuljettavat ja sitovat kosteutta ihoon. Kaaviossa vertaillaan muutamia yleisiä ihonhoitotuotteissa käytettyjä ainesosia. Kaavio osoittaa, että laktobioninen happo on tehokkain tapa kosteuttaa ihoa.

  

    Kaavio näyttää imeytyneen veden (kosteus) painon (g) moolia kohden.


Raikas ja hehkuva iho NeoStratan tieteen avulla

Edistynyttä tutkimusta. Vallankumouksellinen tuloksia

NeoStratan tuotteet ovat enemmän kuin ihonhoitoa