NeoStratan tuotteita voi ostaa vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltä


Jotta ihosi saa parhaan mahdollisen hoidon, aitoja NeoStratan tuotteita myydään vain erikoistuneilla lääkäriklinikoilla, joissa sinulle räätälöidään oma ihonhoito-ohjelma, joka sisältää tuotteita ja ammattimaisia hoitoja.

NeoStratan valtuutetut jälleenmyyjät ovat saaneet NeoStratan ihonhoitojärjestelmän koulutuksen ja he osallistuvat jatkuvasti lisäkoulutukseen voidakseen hoitaa ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Soita meille tai lähetä sähköpostia, niin saat tietää, missä sijaitsee lähin NeoStrata-klinikkasi, josta voit ostaa NeoStratan tuotteita.

Soita 0203 53 370 tai lähetä sähköpostia info@neostrata.fi


Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä

Täytä oikealla oleva yhteydenottolomake, niin saat sähköpostiisi tiedon siitä, mistä voit ostaa NeoStratan tuotteita.

 

NeoStrata verkossa

NeoStratan tuotteita saavat myydä vain valtuutetut jälleenmyyjät. Näitä ovat ihontautilääkärit ja terveydenhoitoalan ammattilaiset, jotka ovat saaneet NeoStratan koulutuksen. Jos ostat NeoStratan tuotteita verkosta luvattomalta myyjältä, et osta valmistajan toimittamaa aitoa tuotetta. Näiden tuotteiden laatua ja säilyvyyttä ei taata. NeoStratan takuu ei kata tuotteita, joita myydään ilman lupaa.

Verkossa luvatta myytävät tuotteet voivat olla vanhentuneita, peräisin konkurssipesästä, kopioita, rinnakkaistuontia tai varastettuja.

Valtuutetun jälleenmyyjän tuotteet ovat aitoja ja korkealaatuisia. Kun ostat NeoStratan tuotteita valtuutetulta NeoStratan jälleenmyyjältä, ostat aitoja tuotteita ja saat ohjeita ja suosituksia juuri sinun ihosi tarpeisiin sopivista tuotteista ja hoidoista. Voit myös tehdä tuotteesta reklamaation, jos se ei vastaa odotuksiasi.

 

Turvallisuutesi on meille tärkeä. Kun ostat NeoStratan tuotteita valtuutetulta NeoStratan jälleenmyyjältä, voit olla varma, että saat korkealaatuisia tuotteita, jotka sopivat juuri sinun ihosi tarpeisiin. 


Mistä voin ostaa NeoStratan tuotteita?

Täytä yhteydenottolomake, niin lähetämme sinulle lähimmän NeoStrata-klinikkasi osoitteen.Lähetä lomake