NeoStrata-ihonhoitojärjestelmä – tieteellisesti kehitetyt tehokkaat ihonhoitotuotteet ja hoidot


NeoStrata-ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu henkilöille, jotka arvostavat lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän tuomia hyötyjä. NeoStratan ainutlaatuiset patentoidut teknologiat auttavat ihoasi uusiutumaan. Esteettisellä klinikalla suositellut ihonhoitotuotteet ja hoidot ehkäisevät ja vähentävät tavallisia iho-ongelmia ja antavat ihollesi uutta eloa ja hohtoa.

LUE LISÄÄ TUOTTEISTA >>

Edistää ihon luonnollista kuoriutumisprosessia

Tuotteet ja hoidot on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokosia ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

ETSI LÄHIN KLINIKKASI >>

Loistavia tuloksia edulliseen hintaan

Erikoistuneella lääkäriklinikalla voit saada tehokkaan ihonkuorinnan, joka antaa ihollesi uutta eloa ja hohtoa. NeoStratan tehokkaat kuorintahoidot räätälöidään vastaamaan ihosi ongelmia ja tarpeita. Käymällä NeoStratan klinikkahoidoissa ja käyttämällä NeoStratan tuotteita säännöllisesti kotona saat parhaat mahdolliset tulokset. Helppoa, edullista ja erittäin tehokasta.

 

"NeoStratan ihonhoitotuotteet ja kuorinnat ovat tuoneet uuden ulottuvuuden työhöni ihotautilääkärinä. Oikea ihonhoito vähentää osaltaan asiakkaiden lääkärikäyntejä. Lisäksi NeoStrata auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä."

LT Agneta Augustsson, ihotautien erikoislääkäri. Klinikan johtaja, Grimmereds Läkargrupp, IPL.

Ehkäise näkyviä ikääntymisen merkkejä

NeoStrata on tieteellisesti kehitetty ja kliinisesti tutkittu ihonhoitosarja, jota ihotautilääkärit suosittelevat ihon kunnon ja ulkonäön parantamiseen. Noudattamalla oikeita tuotesuosituksia voit saavuttaa huomattavia muutoksia. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

TUOTTEITA ERI IHO-ONGELMIIN

Hoida akneen taipuvaista ja rasvaista ihoa

Akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetut NeoStratan tuotteet puhdistavat ihon syvältä kuivattamatta sitä. Tutkitusti tehokkaat ainesosat auttavat vähentämään ihomatojen ja aknen muodostumista. Tuloksena on kirkkaampi iho.

TUOTTEITA ERI IHOTYYPEILLE